StopRrenimit.com është hapësira ku secili prej jush mund të kontribuojë në betejën jetike kundër kancerit të abuzimit me territorin në bregdet - po edhe në qytetin tuaj.
Celulari juaj mund të bëhet një armë e pazëvendësueshme në këtë betejë mes inercisë së rrënimit dhe ëndrrës së Rilindjes Shqiptare. Fotot apo videot e marra në vendin e një krimi ndaj pasurisë sonë të përbashkët, të postuara në këtë hapësirë jo vetëm do na ndihmojnë me informacion në kohë reale nga territori por edhe do dekurajojnë ndjeshëm abuzuesit.

Kjo betejë nuk është thjesht e qeverisë së re, po e gjithë shoqërisë dhe e çdo qytetari që jeton e punon për të ndërtuar të ardhmen në Shqipëri. Ky kancer agresiv rrezikon të shkatërrojë potencialin e madh të zhvillimit turistik të vendit dhe bashkë me të vetë të ardhmen e Shqipërisë. Prandaj unë ju ftoj që këtë betejë fisnike ta bëjmë së bashku dhe ta fitojmë së bashku. Për dinjitetin tonë qytetar e shoqëror. Për interesin tonë kombëtar e publik.

Për Shqipërinë e Gjeneratës Tjetër!

Edi Rama
më shumë

Dergo foton or videon

E-maili që keni dhënë nuk është i saktë. Ju lutem shkruani adresën e saktë.

Numri që keni dhënë nuk është i saktë. Ju lutem shkruani numrin e saktë.

Your phone number should have 14 digits.

Your phone number should have 10 digits.

Ju lutem zgjidhni rrethin ku ndodhet ndertesa!

Ju lutem zgjidhni rrethin ku ndodhet ndertesa!

Please enter your city!

Please enter your building location!

Please upload your foto!

Fotografia duhet te jete nen 5MB!

Please enter your video!


Wrong captca code

Nuk e sheh dot imazhin? Kliko për refresh.